Seamless Steel Pipe
rectangular steel pipe
Alloy steel plate

Babagan perusahaan kita

Apa sing kudu kita lakoni?

Shandong Hongyi New Material Co., Ltd. minangka produksi pipa baja mulus, penjualan, logistik, perdagangan internasional minangka salah sawijining perusahaan terpadu. Perusahaan bisa ngatur macem-macem bahan lan spesifikasi pipa baja mulus lan bisnis pangolahan jero. Stok cekap cekap, perusahaan duwe luwih saka 20 lini produksi pipa baja shandong maju domestik, proses produksi maju, kekuwatan teknis kuwat, tegese deteksi lengkap, kualitas produk apik, seneng reputasi apik lan popularitas ing industri.

ndeleng liyane

Produk kita

Hubungi kita kanggo produk liyane

Shandong Hongyi Material Co., Ltd.

INGKIR SAIKI
  • Our products comply with ISO9001 and API system, Support third party inspection.

    Kualitas

    Produk kami tundhuk karo sistem ISO9001 lan API, Dhukungan inspeksi pihak katelu.

  • Our sales can sent latest quotation at once if you need and give you more discount according to large quantity.

    Nganyari

    Sales kita bisa ngirim kuotasi paling anyar sekaligus yen sampeyan butuh lan menehi diskon luwih akeh miturut jumlah akeh.

  • 24 hours service and professional technical support.

    Layanan

    Layanan 24 jam lan dhukungan teknis profesional.

Informasi paling anyar

warta

Hot rolled seamless steel pipe0101
Produk perusahaan kasebut yaiku: produk: pipa mulus baja karbon panas, pipa baja paduan (pipa ketel), pipa presisi, pipa persegi / persegi panjang, piring baja tahan resisten, piring stainless steel, pelat baja paduan, pot kembang korden lan baja korden layar ...

Sejarah produksi tabung mulus

Ing taun 1960-an amarga ana pabrik anyar diagonal telung dhuwur (dikenal minangka pabrik Transval), metode iki wis berkembang kanthi cepet. Pabrik anyar iki ditandai kanthi rotasi cepet inlet menyang mburi, rak puterane ngowahi nggulung Angle, saéngga nyegah buntut saka formi ...

Klasifikasi pipa mulus

1. Klasifikasi kanthi metode produksi (1) Pipa mulus - pipa panas sing digulung, pipa sing digulung adhem, pipa ekstrusi, pipa ekstrusi, pipa jacking (2) Pipa las (a) Miturut proses - pipa las busur, pipa las resistansi ( frekuensi dhuwur, frekuensi kurang), pipa las gas, furna ...

Pambuka pipa Mulus

Pipa persegi sing mulus yaiku jinis baja dawa kanthi bagian kothong lan ora ana sendhi ing sekitarnya. Pipa baja kanthi bagean kothong digunakake kanthi akeh kanggo cairan, kayata minyak, gas alam, gas, banyu lan sawetara bahan padhet. Yen dibandhingake karo baja bunder lan baja padhet liyane, tabung baja iku ...